(DK) Rejserådgiver til Marine Travel

København til Sydney, Mumbai til Manila, Amsterdam til Istanbul samt en rejse med flere stop i USA – alt det og mere på én arbejdsdag.

Lyder det som noget for dig? – Så er du måske vores nye rejserådgiver.

Marine Travel er et erhvervsrejsebureau med hovedkontor i naturskønne omgivelser lidt nord for Ikast. Vi har højt til loftet, flad organisation og en uformel tone.

Til vores hovedkontor i Ikast, søger vi 2 ildsjæle med sans for detaljen, flair for kundepleje, holdånd, godt humør og rette indstilling.

Vi ser gerne, at du kommer fra rejsebranchen og har gerne erfaring fra Amadeus. Vigtigst er dog din ansvarsbevidsthed og tilgang til kunder samt kollegaer. IT flair er en forudsætning og du behersker dansk og engelsk skriftligt såvel som mundtligt.

Som rejserådgiver hos Marine Travel sørger du sammen med dine kollegaer for at tilrettelægge kundernes forretningsrejser, det værende fly, hotel, billeje m.m.

Service og tilgængelighed vægtes højt ved vores kunder, og vi holder derfor aldrig lukket. Vi går meget langt for kunden og service er et klart varemærke.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, morgenmad og frokost ordning samt pensionspakke.

Begge stillinger er fuldtidsstillinger.

Hvis ovenstående vækker din interesse, send da endelig din ansøgning med dertilhørende CV og referencer til hr@marine-travel.dk

Samtaler vil foregå løbende med tiltrædelse snarest muligt – vi venter dog gerne på den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du rette henvendelse til Kristian Mørup på telefon 86869311.

Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside www.marine-travel.dk

Udløber: 05.05.2024