Dyrere rejser i 2011

Der ventes stor efterspørgsel på flyrejser og hoteller for de forretningsrejsende på grund af en langsomt forbedret verdensøkonomi.

 

American Express Business Travel præsenterer nu sin Global Business Travel Forecast, en årlig rapport som bygger på undersøgelser gennemført i efteråret 2010 om de kommende år. I årets udgave er bedømmelsen, at flypriserne vil stige med 4-9% i Europa i løbet af 2011. Rapporten viser også, at hotelpriserne i Europa vil stige med 1-6%. Samme stigning spores i resten af verden når det gælder fly og hotelpriser.

 

Efterspørgslen på flyrejser og hoteller forventes at stige i takt med en langsomt forbedret verdensøkonomi. Også i Norden kommer det til at koste mere både at flyve og bo på hotel i 2011. Ifølge rapporten forventes en prisstigning på op til 8% i Norden på både indenrigs- og udenrigsflyrejser samt på hoteller i forskellige prisklasser. 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.