El-færgen kan ikke lade

Tirsdag blev en Tycho Brahes-dag for HH Ferries. Rederiet på ruten mellem Helsingør og Helsingborg havde lagt an til indvielse af færgen Tycho Brahe som verdens største batteridrevne færge. Det bliver ikke til noget.

”Installationerne til færgernes opladningssystemer er ikke funktionsdygtige, så vi har besluttet at udskyde indsættelsen, indtil de tekniske forhold er i orden og certificeringerne opnået”, skriver rederiet i en pressemeddelelse.

Henrik Rørbæk, direktør, HH Ferries siger til Helsingborgs Dagblad, at tidshorisonten på en ny indvielse er ukendt: ”Jeg ved ikke hvornår vi kan indvie den. Lige nu koncentrerer vi os om at justere teknikken for at få færgen i gang i løbet af sommersæsonen”.

Han lover samtidig, at det ikke vil forstyrre færgetrafikken hen over sommeren. Rederiet har en ekstra færge og kan sejle helt efter planen.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.