Forhøjet statstilskud til VisitSweden

Den svenske regering forøger tilskuddet til VisitSweden til 105 millioner svenske kroner i 2018, fra de nuværende 90 millioner kroner.

”Det er meget positivt, at regeringen fortsætter sin satsning på at udvikle turismen og at markedsføringen af Sverige i udlandet bliver endnu vigtigere. Konkurrencen mellem verdens lande er hård, men når Sverige bliver mere synlig i verden, tjener både turismevirksomhederne og statskassen på det”, siger Ewa Lagerqvist, adm. direktør for VisitSweden.

VisitSweden vil fortsat tilpasse markedsføringen med turistbranchen for at positionere Sverige i en hastigt foranderlig verden.

Ifølge regeringens meddelelse bliver VisitSwedens permanente tilskud fra staten 105 millioner svenske kroner i 2018. I 2019 bebudes en forhøjelse til 120 millioner og i 2020 til 135 millioner kroner.

”Nu kan vi udvikle markedsføringen, så Sverige får større gennemslagskraft. Der er en enorm kraft i de svenske turismeerhverv, og endnu flere udenlandske turister er nysgerrige efter at opleve Sverige”, siger Ewa Lagerqvist.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.