Herning gør klar til Ferie for Alle

Ferie for alle 2015 messecenter herningTURISME: 26.-28. februar 2016 er Messecenter Herning klar til Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle, med 1.000 udstillere. Arrangørerne øger mulighed for, at B2B-kunderne kommer bedre i kontakt med hinanden.

Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning har deltagelse af alle Danmarks vigtigste charterbureauer samt et stort udvalg af rejsebureauer, der præsenterer alle ferie- og rejseformer i og uden for Danmark. Igen vil Ferie for Alle også have landets største campingudstilling.

”Desuden ser vi frem mod at præsentere årets Partnerland, USA, hvor vi bl.a. får besøg af landets ambassadør i Danmark, Rufus Gifford. I år har vi i Udlandshallen et nyt stort område med særligt fokus på ferie i Caribien,” siger projektchef på Ferie for Alle, Anders Ladefoged Mortensen og tilføjer: ”Den vigtigste opgave for Ferie for Alle er at give besøgende mulighed for at udforske, drømme og opleve. Og med programmet for 2016 kan jeg love, at der bliver rig mulighed for at gøre det.”

En af de aktiviteter, der var meget populær på sidste feriemesse, var ”Ferie for Alle – in the dark”. Dette oplevelsesrige område, som var henlagt til tusmørke og hygge, kan igen opleves på Ferie for Alle 2016.

En flok campister lever under hele messen på området, hvor der er fiskesø, mini-strand, samt nu årets første ægte tyske julemarked.

I Danmarks-hallen kan man blive klogere på en ny ferieform: bådferie. Den sejlende ferieform er steget i popularitet, og på Ferie for Alle kan besøgende opleve et udvalg af både samt inspiration til ”livet på søen”.

”Vi glæder os også til det store, alsidige foredragsprogram, hvor besøgende får mulighed for at suge til sig af inspiration fra hele verden, siger Anders Ladefoged Mortensen.

Hele foredrags- og aktivitetsprogrammet kan ses på messens hjemmeside, ferieforalle.dk

Ferie for Alle besøges årligt af over 60.000 gæster. Messen er opdelt i fem sektioner, Udland, Danmark, Camping, Dansk Golfshow samt Udeliv.

Til messen i februar næste år forventer Messecenter Herning, at byde velkommen til messegæst nummer 1.000.000 siden starten af Ferie for Alle i 1998.

Til standby.dk siger Anders Ladefoged Mortensen: ”For publikum kommer der igen et overflødighedshorn af tilbud, inspiration og aktiviteter. Uanset om man søger sydens sol, nordens natur, østens mystik eller tager mod vest for at finde ”The American Dream.”

”Vi har igen alle de største og vigtigste charterbureauer med – som bruger Ferie for Alle som deres flagskib til det personlige møde og kontakt til deres mange gæster fra hele Danmark,” siger Anders Ladefoged Mortensen og tilføjer: ”Ferie for Alle er en publikumsmesse, men fakta er også, at Ferie for Alle er et vigtig mødested for den danske rejsebranche – og et stigende antal udenlandske besøgende. Derfor har vi 2016 gjort det mere overskueligt for B2B-kunderne at komme i kontakt med hinanden før messen for at lave aftaler under messen. Det sker gennem en stor – og tiltrængt – opgradering af vores online udstillerkatalog. Info om dette er op vej ud til udstillere.”