Jet Time Boeing 737. Foto: Jet Time.

Jet Time i pendulfart til De kanariske Øer

De Kanariske Øer har længe været storfavorit hos danskere, der drømmer om solferie. Især Gran Canaria og Tenerife, men også Fuerteventura og Lanzarote samt La Palma er eftertragtede.

Og når ferieglade danskere og øvrige nordboere de kommende uger flyver på vinterferie til De kanariske Øer, er der stor sandsynlighed for, at de sætter sig til rette i et af Jet Times lysegrå flysæder.

Det danske flyselskab er nemlig en af de største spillere i flytrafikken til Kanarieøerne, og over vinteren danner Jet Times flåde af Boeing 737 en regulær luftbro, når de flyver i pendulfart til og fra Jet Times mange afgangslufthavne i Danmark, Sverige og Finland.

Charterproduktionen udsolgt
Administrerende direktør Jørgen Holme: ”Interessen for De kanariske Øer har været støt opadgående de seneste mange vintre, og det er også noget, vi mærker her i Jet Time. Vi har ingen problemer med at sælge vores vinterkapacitet, og kan melde al charterproduktion udsolgt mere end et år i forvejen, hvoraf langt den største del af vores flyvninger er til de fire største Kanariske Øer.”

Alene i danskernes foretrukne vinterferieuge, uge 7, har Jet Time 88 flyvninger til og fra La Palma, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote. Og over en hel vinter flyver Jet Time mere end 140.000 solhungrende danskere, finner og svenskere til den kanariske varme, primært for kunderne TUI, Thomas Cook Scandinavia og Club La Santa, hvor selskabets flåde i alt tilbagelægger, hvad der svarer til mere end 90 gange rundt om Jorden

Jet Time er et danskejet flyselskab, der gik på vingerne i 2006. Jet Time sender hvert år mere end 400.000 nordeuropæere på ferie til Sydens sol. Ud over at flyve chartergæster, flyver Jet Time for andre flyselskaber, der mangler kapacitet. Blandt kunderne er Norwegian, SAS, Finnair, British Airways, AirBaltic og andre ledende flyselskaber i Nordeuropa.

 

Relaterede artikler:

Sorte tal på bundlinjen hos Jet Time

Jet Time fortsætter tilpasning

Jet Time har flere fyldte fly