Julegaven til hele familien

0

klokkeren fra notre dameMANDAGSKLUMME: Hvis du er parat til at vente på den, ikke til jul, heller ikke til den næste, men til den næste igen.

Af Ejvind Olesen

I dag starter billetsalget til noget, der bør blive en stor succes. Fordi alt, hvad de pågældende har lavet i den senere tid, er blevet overdænget med stjerner. Det drejer sig om Fredericia Teater, der oven i købet har formået og bevist, at Operaen i København med succes kan holde åbent i juli måned.

Med vignetten: ”Julegaven til hele familien” starter billetsalget til Klokkeren fra Notre Dame, Disney Musicalen, som vi ikke ved ret meget om, hvis vi ikke har set den i New York.

Og det er da også rigtigt, at vi så småt skal til at tænke på julegaverne. Men der er altså lige det, at forestillingen får premiere på Det Kongelige Teaters Gamle Scene 23. juni 2017.

Jeg ved ikke rigtigt, hvem der har kontrol over, hvad de planlægger den dag, men jeg vil tro, det er de færreste. Til gengæld må det være dejligt at have et sådan cashflow mere end halvandet år i forvejen. Forhåbentlig kan folk få deres penge tilbage uden fradrag, hvis de skulle bliver forhindret.

Vi kender det efterhånden også i rejsebranchen, ikke mindst fra krydstogterne, hvor salget til et nyt program nu starter et år i forvejen med salg og depositum.

Tilsyneladende er der ikke tale om depositum til en rockkoncert eller en musical. Hvem ved, måske har vi skiftet valuta inden den tid, selv om det heldigvis ikke lige nu blæser mod euro fra for den danske kroner.

Kan man overhovedet glæde sig til noget så længe i forvejen?

Jo, jeg kan! Jeg vil skynde mig at sikre billetter til finalen i VM i ishockey i den Royal Arena i København i maj 2018. Så vil jeg samtidig sikre mig en plads på tribunen, når Tour de France starter i København i 2018 eller 2019 eller måske først i 2020.
Men den skulle være god nok med Klokkeren i juni og juli 2017 – og tænk så holder Det kgl. Teater åbent i sommermånederne. Sådan noget skal der jyder til at lære dem.

I sin tid havde de lukket hele juli og halvdelen af august, for da skiftede de pærer ud.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz