Man får ikke noget for sine blå øjnes skyld

8

timeshareMANDAGSKLUMME: Min nabo fik et brev i lørdags, der kunne lyde som en ren gaveuddeling, men det skal hun ikke regne med. Noget tyder på, at timeshare-folket er rykket mod nord.

Af Ejvind Olesen

De er så flinke oppe i Norge. Nu har de tilbudt min nabos hustru og hendes mand, at de kan komme på en næsten gratis ferie i en uge sydpå (det kan være alt fra Hamburg til Tenerife), men det er nok snarere det sidste.

Det er Kenba Travel fra Oslo, som i følge eget udsagn ønsker at præsentere nye rejser på det danske marked.

”Et tilbud som dette har du nok aldrig modtaget tidligere,” skriver adm. direktør B. Aksoy i et personligt brev. Og det har han da nok ret i.

”Du er blevet udvalgt til at deltage i et af vore arrangementer på Grand Hotel i København, og i løbet af 90 minutter præsenterer vi nogle temarejser til forskellige europæiske rejsemål.

Som tak for hjælpen giver vi en rejse en uge – til syden – for to personer med fly, transport til lufthavnen, guide og overnatning på 4 eller 5- stjernet hotel. Alt hvad du skal betale er lufthavnsafgifter 590 kr. pro persona.”

Hvad ”til syden” betyder, oplyses ikke, og hvis man ringer på det oplyste telefonnummer, får man intet svar. Til gengæld oplyses på hjemmesiden, at man håber snart ved hjælp af TDC at få telefonen til at virke.

Hvor rejsen i en uge går hen vides altså ikke. Et gæt kunne være til et timesharehotel på De Kanariske Øer, hvor man dagligt er indlagt til at blive hjernevasket, indtil man skriver under på, at man gerne vil købe en andel.

Det er frit spil for gætterier. Men husk nu ”at ingen får noget for sine blå øjnes skyld”.

Så god er verden ikke. Ikke engang den norske.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

8 Comments on "Man får ikke noget for sine blå øjnes skyld"

Notify of
avatar
Gunnar Tietz
Gunnar Tietz

Et udtryk Bjarne Hansen altid vendte tilbage til: Der findes ingen “free lunch”.

Henriette Franck
Henriette Franck

Ejvind Olesen:
Er du siden blevet klogere på hvad rejsen gik ud på …og hvorhen?

Kurt løfquist
Kurt løfquist

Jeg har nu lige købt en rejse til 3 personer, men jeg indrømmer jeg ikke havde troet på det hvis ikke jeg havde kendt nogle der har været på en rejse til Tyrkiet for kr 590,- pr mand. De havde en fantastisk tur på dejlige hoteller, morgenmad inkl.
Så jo det lader sig gøre også uden svindel

Kurt Løfquist

Per Krog
Per Krog

Og hvor i firmaet er du så ansat?

Per Krog
Per Krog

Nå! Kurt, hvordan gik det så med rejsen?????

Bjarne
Bjarne

Jeg fik samme brev i dag med samme underskrift dog var lufthavns afgiften 100 kr højere end jeres priser ..Vi kan rejse til Tyrkiet ..Frankrig. .Italien. .Kroatien. Sydafrika hvem ved hvor rejsen går hen står der . ☺ja pas nu på derude i bliver stavnsbinde de guide der følger jer vil vise jer deres fantastiske kontorer og sammenholdet de garvede der og alle klappet hele tiden det er hver gang en fisk går i nettet …god rejse tror det er billigere mediet D.E.R. lån til 24.5 % i fast mådentlig rente

Kristian Jørgensen
Kristian Jørgensen

I dag hedder firmaet World visitor også fra Norge og med denne B. Aksoy som direktør. Utroligt at de har fået vores adresse for vi er lige flyttet for 2 mdr. siden og det var den nye de sendte brevet til os, til.

Karen Jensen
Karen Jensen

Jeg vil så lige sige at vi havde en god tur i februar i år – betalte de 590 pr person for fly, hoteller, morgenmad, bus samt guide – det var kun entréer og øvrige måltider vi skulle betale, så det er ikke alle der bliver “snydt” – og vi er ikke ansat af Kemba e.lign 😉

wpDiscuz