Mols-Linien bestiller en færge mere

OK_katexpress1_molslinienRederiet har bestilt en hurtigfærge hos det australske værft Austal. Færgen skal leveres ved årsskiftet 2018/19, oplyses det til fondsbørsen.

Det er den anden færgebestilling på to dage, som rederiet offentliggør. Onsdag var der tale om en færge til ruten mellem Køge og Rønne, skriver business.dk.

Den nye færge, Katexpress 4, bliver den fjerde hurtigfærge, som Mols-Linien indsætter på seks år. Den får plads til mere end 1.000 passagerer og 425 personbiler. Ud over den nye færge har rederiet sikret sig option på endnu en aftale med det australske værft.

”Austal har stor erfaring med at bygge hurtigfærger og leverer også til bl.a. det amerikanske forsvar”, siger Mols-Liniens adm. direktør, Søren Jespersen, i en orientering.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.