Værelse på det nye Zleep Hotel Aarhus Nord. Foto: Zleep Hotels

Nyt Aarhus-hotel er åbnet

Zleep Hotels har netop åbnet dørene til sit 12. hotel. Det nyeste i rækken ligger i den nordlige del af Aarhus og byder på 100 værelser.

Aarhus har fået sit andet hotel fra danske Zleep Hotels. I tirsdags kunne hotelkæden meddele, at man har åbnet det helt nye hotel i bydelen Skejby i det nordlige af Danmarks næststørste by.

Første spadestik til hotellet blev taget i juni sidste år, og byggearbejdet har dermed taget et år. Zleep Hotels er glade for, at hotellet langt om længe kan tage imod de første gæster.

”Zleep er baseret på simplicitet, og det samme er den designmæssige stil, hvor vi kombinerer naturlige, rå materialer med en varm, hyggelig belysning. Det funktionelle design og loungens pulserende stemning kreerer et rum med plads til samvær og hygge. Det nye Zleep hotel i Skejby er indbegrebet af denne flotte, skandinaviske designstil, og vi glæder os til at vise det frem,” siger Sebina Christiansen, projektkoordinator i Zleep Hotels.

Bejler til både erhvervs- og turistgæster
Zleep Hotels beskriver sig selv som en hotelkæde, hvor god service, kvalitet og design er fokuspunkterne. Zleep Hotels er gået fra at være et økonomihotel til et såkaldt selected-service hotel, hvor det skandinaviske design er fremtrædende.

Det forventes, at det nye Zleep-hotel vil tiltrække både erhvervs- og turistgæster, da hotellet ligger tæt på god tilslutning til motorvej og med kun 200 meter til nærmeste letbanestation.

”Alle har knoklet for at blive klar her til åbningsdagen, og det er en stor fornøjelse endelig at kunne invitere indenfor. Skejby er en spændende placering for Zleep, da både erhvervsfolk og turister nemt kan komme til og fra hotellet. Der er enormt meget vækst i Aarhus for tiden, så selvfølgelig kalder det på endnu et Zleep hotel,” siger Peter Haaber, administrerende direktør i Zleep Hotels.

Bæredygtigt hotelprojekt
NCC har været entreprenør på byggeriet af Zleep Hotel Aarhus Nord, og hotelprojektet har haft et bæredygtigt fokus. Ejeren af ejendommen er Pension Danmark. Det nye Aarhus-hotel har 100 værelser fordelt over to etager. De første 20 værelser i hotellets stueetage åbnede i tirsdags, og resten af værelserne forventes at være klar fra 1. juli.

Zleep Hotels’ andet hotel i Aarhus ligger på Viby Torv i den sydlige ende af byen.

Der er yderligere tre nye Zleep-hoteller undervejs i Danmark. Senere i år åbner Zleep et hotel i Ørestaden og et i Hillerød nord for København. Næste år åbner et Zleep-hotel ved Lyngby. De nye hoteller forventes at øge antallet af Zleep-værelser til i alt 1.700 i 2020.

 

Relaterede artikler:

Zleep Hotels vil vokse i Danmark og udlandet

Zleep Hotels udskiller datterselskab

Endnu en salgschef til Zleep Hotels

Aarhus får flere nye hoteller

103 nyrenoverede værelser på Zleep i Billund