Passagerrekord i Cimber Sterling

100.639 rejste indenrigs med Cimber Sterling i september – det er en vækst på 35 % i forhold til september sidste år, men også en historisk rekord.

 

Trods den flotte vækst mener Cimber Sterlings adm. direktør, Jacob Krogsgaard, at der stadig er et stort potentiale på dansk indenrigsflyvning.

 

”Flytrafik i Danmark tegner sig kun for 11 % af al øst/vest-gående trafik. Jeg er overbevist om, at mange rejsende stadig mangler at få øjnene op for, at flyet er en effektiv og billig rejseform,” siger Jacob Krogsgaard.

 

Cimber Sterling har ca. 100 daglige afgange fra danske lufthavne og har de sidste 16 måneder haft tocifret vækst på sine indenrigsruter.

 

Cimber Sterling havde ifølge egne oplysning 48,8 % af indenrigsflypassagererne sidste måned.

Skrevet af Redaktionen

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.