Stigende interesse for Sydafrika

Fra venstre: Christine Engen, United Spirit Nordic, ambassadør Zindziswa Nobutho Mandela (datter af Nelson Mandela), Abby Swartz, Marketing and Promotional manager Nordic region og Sthembile Zulu, Finance Manager Nordeuropa.

South Africa Tourism er i denne uge på tur for at nå et planlagt mål om at tiltrække fem millioner turister mere i løbet af de næste fem år, og interessen for landet vokser i Norden.

Både fra Sverige, Danmark, Norge og Finland er der øget interesse for rejser til Sydafrika. Derfor er South African Tourism på tur i Norden med 20 leverandører fra Sydafrika for at vedligeholde og øge interessen for landet og for i sidste ende at nå det planlagte ”5 in 5” mål – at tiltrække fem millioner turister mere i løbet af de næste fem år.

Fra Danmark har der i perioden januar til juli været en vækst på 7,4 pct. for rejsende til Sydafrika sammenlignet med samme periode sidste år. Sverige ligger højest med en vækst på 16 pct.

Sydafrika var ved dette års Danish Travel Awards blandt de tre højest placerede i kategorien ”Bedste Rejseland udenfor Europa”, hvor USA blev nr. et og Thailand nummer tre.

”Vi ser meget frem til at få en mere fremtrædende tilstedeværelse på det danske marked fremover. Vi er ekstremt motiverede over de positive reaktioner fra agenter på vores workshop, og det understreger, at Sydafrika er det, de danske forbrugere vil have,” sagde Abby Swartz, der er marketing og promotion koordinator for det nordiske marked.

Det er første gang Sydafrika holder roadshow i Norden, og i Danmark var det arrangeret af United Spirit Nordic. Herefter har det været i Oslo, Stockholm og slutter i dag i Finland.

 

x

Læs Også

TUI Danmark skal have ny pressechef

PEOPLE: Efter tre år som pressechef og konstitueret kommunikationschef forlader Nikolai Johnsen jobbet.

Norwegian ændrer koncernledelsen

Geir Karlsen er ansat som ny finansdirektør, CFO i Norwegian. Han kommer fra stillingen som Group CFO i det britiske shippingselskab Navig8 Group og har bred erfaring fra børsnoterede selskaber inden for shipping og offshore.

Ryanair vil også forhandle med kabinepersonale

Lavprisselskabet har efter anerkendelsen af pilotfagforeningerne nu også valgt at anerkende kabinepersonalets faglige sammenslutninger.

Naviairs direktør hædret med fransk orden

Naviairs adm. direktør, Morten Dambæk, er udnævnt til ridder af den franske orden, Ordre National du Méure du Mérite.

60 års fødselsdag

Salgsdirektør Per Ankær, MCI, fylder mandag den 18. december 60 år og kan samtidig fejre 40 års jubilæum i ’hospitality’ sektoren.

Fra Dansk Erhverv til Esbjerg Erhvervsudvikling

Susanne Nordenbæk er ansat som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling. Hun kommer fra stillingen som chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi i brancheorganisationen Dansk Erhverv. Hun afløser Tom L. Nielsen, der går på pension.