Vækst på 19% for Cimber Sterling

Kapaciteten (ASK) faldt i samme periode med 16%, mens trafikken (RPK) kun faldt med 9%. Load factoren blev derved forbedret med 4 procentpoint, på trods af at load factoren er negativt påvirket af et stort antal ikke fremmødte på grund af det dårlige vejr.

 

Tilpasningen af kapaciteten er primært sket på Leisure. Passagerfremgangen indenrigs var 40% med en forbedring af load factoren på 3 procentpoint. Antallet af regionale passagerer steg med 19% med en forbedring af load factoren på 6 procentpoint.

 

I leisure-segmentet faldt antallet af passagerer med 29%, mens load factoren steg med 5 procentpoint

 

For den samlede aktivitet i selskabet (ASK) var der et fald på 20% i december, og den samlede trafik (RPK) faldt med 16% sammenlignet med december 2009.

 

Yielden blev DKK 1,30 i november 2010, svarende til en stigning på 37% sammenlignet med november 2009. Indenrigs viste et fald på 3%, hvorimod både Regional og Leisure viste en stigning på henholdsvis 18% og 29% i forhold til november 2009. RASK blev DKK 0,79 i november 2010, svarende til en stigning på 52% sammenlignet med november 2009. Der var stigning på alle tre segmenter, størst på Leisure med 53%.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.