Anbefaler Cimber-aktiekøb

Ifølge aktieinfo.net er det en milepæl, når Cimber Sterling i juli fremlægger sit årsregnskab, hvor det er nødvendigt med dokumentation for en genopretning af økonomien, skriver business.dk.

aktieinfo.net mener, at selskabet på længere sigt har en særdeles god, men risikofyldt udviklingsmulighed og anbefaler de forsigtige investorer at afvente selskabets Q4-regnskab før et langsigtet køb.

Udviklingsmulighederne skulle, ifølge Aktieinfo, ligge i gode muligheder for øget indtjening gennem højere belægning og trimning af det eksisterende rutenet. Samtidig venter analytikerne, at den hårde konkurrence vil aftage noget efter år med tabsgivende priser. Det skønnes også, at konjunkturforbedring vil øge efterspørgslen, mens man skønner, at der er større chance for faldende end for stigende brændstofpriser.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.