Hoteldirektør hos Comwell Sønderborg, Helle Wagener Miang, er på fornavn med store stjerner. Foto: Comwell Hotels

Hoteldirektør på fornavn med internationale stjerner

Store internationale stjerner fra Storbritannien og USA har besøgt Comwell i Sønderborg, hvor hoteldirektør Helle Wagener Miang har sørget for en personlig og prisværdig service.

En dansk hoteldirektør, der er dus med stjerner fra den tunge ende af kendisskalaen. Personer, som andre kun kan drømme om at have en personlig samtale med.

På Comwell i Sønderborg har hoteldirektør Helle Wagener Miang netop samlet store minder til scrapbogen på grund af den måde, hun byder sine gæster velkommen på.

Hun har således indlogeret stjerner som den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton og den populære britriske sanger Elton John. Men også Luciano Pavarotti og Al Gore har nydt godt af den sønderjyske charme og nærvær på hotellet.

Sønderjysk nærvær
At blive indkvarteret på Comwell i Sønderborg er som et blive inviteret hjem til et privat selslab hos Helle Wagener Miang. Sådan lyder det blandt andet i en pressemeddelelse fra Comwell Hotels i forbindelse med hoteldirektørens forestående 50-års fødselsdag.

”Sammen med sine dygtige medarbejdere har hun formået at opbygge et hotel med masser af sønderjysk nærvær og charme, der er svær at slippe, når man tjekker ud. Måske derfor vender så mange tilbage igen og igen?” lyder det.

Helle Wagener Miang fylder 50 år lørdag den 9. juni. Hoteldirektøren er ikke kun på fornavn med store internationale stjerner, for hun er også et velkendt ansigt i det lokale bymiljø i Sønderborg.

Hun flyttede til Sønderborg i 1989 og bor i dag i byens digterkvarter. Det er indtil videre blevet til 23 år på hotellet på Strandvej 1. Undervejs har hun fået et godt forhold til teaterforeningen og Sønderborg Sommer Revy. Helle Wagener Miang er en populær hoteldirektør qua sit personlige kendskab til mange af Comwells stamgæster.

Direktør i ni år
Helle Wagener Miang, der er matematisk student, begyndte i 1995 som receptionist på Scandic Hotel ud til Flensborg Fjord. I 2002 blev hotellet overtaget af Comwell Hotels, og i de sidste ni år har hun fungeret som hoteldirektør.

Privat ynder Helle Wagener Miang at læse en god krimi, og så er hun stor tilhænger af det tyske håndboldhold Flensborg Handewitt. Hun har to børn – Hans på 16 år og Marie på 14 år.

Venner og samarbejdspartnere er velkomne til reception hos Comwell Sønderborg i forbindelse med Helle Wagener Miangs 50-års fødselsdag. Det sker torsdag den 7. juni fra klokken 13 til 16.

 

Relaterede artikler:

Comwell opgiver hotel i Sønderborg

Comwell sætter omsætningsrekord

Comwell får stærkt comeback på møder hos Staten

Comwell får digitale løberuter ved alle hoteller

Hotel får udvidelsesplaner godkendt