Læserne tog godt imod fokuseret coronadækning

I marts var der op imod 200.000 besøg på STANDBY.dk, hvilket er ny rekord og en følge af COVID-19. Månedenes mest læste historie handlede dog ikke om coronakrisen.

Som vi skrev for et par uger siden, så har vi på redaktionen valgt at intensivere dækningen af coronakrisen, som i øjeblikket har særdeles stor indflydelse på udviklingen i rejse- og luftfartsbranchen.

Vores læsere kvitterede i marts for denne beslutning ved at besøge STANDBY.dk i alt 189.544 gange samt at læse lige i underkanten af 300.000 sider, hvilket er ny rekord og en fremgang på hele 31 procent i forhold til samme måned året før.

Det var samtidig en måned, hvor der blev udgivet hele 120 artikler på vort nyhedsmedie, og vi har samlet en oversigt over månedens 10 mest læste historier, der næsten alle var relateret til coronakrisen.

De 10 mest læste historier i marts
Den mest læste artikel på STANDBY.dk sidste måned havde over 9.000 visninger. Det var den pudseløjerlige fortælling om en Boeing B787 fra TUI. Før start fra den caribiske ø Bonaire fik Dreamlineren skubbet fire af sine landingshjul for langt, så de sank ned i blød asfalt. Ingen kom til skade ved uheldet.

Den næstmest læste artikel kom via Sundhedsstyrelsen på grænsen mellem februar og marts og sagde blandt andet: ”Hvis man tager nødvendige forholdsregler, er der generelt lav risiko for coronasmitte ved udlandsrejse.” Den melding blev snart ændret og grænsebommene gik ned.

En nyskabelse hos STANDBY.dk i forbindelse med coronakrise er vores nye kort nyt-sektion, ”Kort Nyt om Coronakrisen.” Dette nye tiltag opdateres dagligt, så den historie vil fortsætte med vokse.

De øvrige Top 10-historier sidste måned handlede om alt fra DFDS, Danmarks Rejsebureau Forening, IATA, rejsebureauer, hoteller, samt SAS’ særflyvning til Peru.

Nr. Historie Antal visninger
1 TUI-fly “sunket i jorden” 9.060
2 Sundhedsstyrelsen: Det er sikkert at rejse 6.820
3 Kort nyt om coronakrisen 5.671
4 Rejsebureau hjemsender og opsiger i alt 60 procent af ansatte 3.977
5 DFDS har grønt lys til over 1.000 passagerer 3.784
6 DRF til rejsebureauer: Stop refundering af rejser 3.532
7 Pengeløse flyselskaber kan ikke tilbagebetale rejsebureauer 3.512
8 SAS med i europæisk luftbro til Peru 3.277
9 Københavns største hotelkæde beholder alle fastansatte 3.248
10 Rejsebureauer støtter stop af refundering 2.883

 

Flere låste historier
Samtidig med den udvidede dækning har vi også øget antallet af abonnementshistorier. Vores eneste indtægtskilde under coronakrisen vil være indtægter fra abonnementer, da vi i øjeblikket ikke har indtægter fra banner- og jobannoncer, og derfor vil der være flere historier, som vores læsere skal have abonnement for at få adgang til.

Men det koster faktisk kun under to kroner om dagen per læser for et årsabonnement, og det burde være en overkommelig omkostning, hvis man gerne vil følge med i, hvad der foregår i rejse- og luftfartsbranchen.

Relaterede artikler:

Coronakrisen får større fokus

CHECK-IN.dk: Læserne tog godt imod fokuseret coronadækning

Her er de 10 mest læste artikler i 2019

De 10 mest læste historier i 2018