Flankeret af kabinepersonale ses fra venstre Sun-Airs administrerende direktør, Kristoffer Sundberg, tidligere transportminister Hans Christian Schmidt og flyselskabets grundlægger, Niels Sundberg. Foto: Preben Pathuel.

Mange fejrede danske Sun-Air

Der var stort rykind fra kunder og forretningsforbindelser samt nuværende og tidligere medarbejdere, da det danske flyselskab forleden i Billund Lufthavn fejrede 40 års jubilæum.

”Det gik rigtig godt, vi havde vel i alt omkring 400 receptionsgæster. Vi var glade og stolte over det store fremmøde med deltagere fra nær og fjern. Blandt gæsterne til receptionen var også mange tidligere medarbejdere hos Sun-Air; det var rart at se – for hvad Sun-Air er i dag, er jo ikke kun skabt af de nuværende ansatte, men også at de der tidligere var en del af firmaet.”

Sådan siger det danske flyselskabs administrerende direktør, Kristoffer Sundberg, til STANDBY.dk efter Sun-Air fredag før pinse havde inviteret til stor reception i sit hovedkvarter i Billund Lufthavn – dels for at fejre flyselskabets 40 års jubilæum, dels for at markere at Sun-Air officielt tog sit nye hovedkontor i brug.
Det har kostet over 20 millioner kroner og fylder mere end 1.000 kvadratmeter – og blev officielt åbnet af den tidligere transportminister Hans Christian Schmidt fra Venstre.

Sun-Airs nye hovedkvarter i Billund Lufthavn til cirka 20 millioner kroner. Foto: Søren Ørskov Nielsen.

”Det var en fornøjelse at Hans Christian Schmidt var kommet for at indvie vores nye hovedkvarter, at han som en prominent Folketingspolitiker tog sig tid til dette – han holdt tale ved indvielsen af bygningen og havde rosende ord til Sun-Air,” siger Kristoffer Sundberg.

Klik på billedet for at se det i stort format. Sammen med uniformeret kabinepersonale står fra venstre Sun-Airs administrerende direktør, Kristoffer Sundberg, tidligere transportminister Hans Christian Schmidt og flyselskabets grundlægger og bestyrelsesformand, Niels Sundberg. Foto: Preben Pathuel.

Nyt koncept: Sun-Air Aviation Group
Sun-Airs direktør siden sidste år, Kristoffer Sundberg, var også selv på talerstolen ved flyselskabets reception i fredags. ”Jeg fortalte om vores nye koncept med Sun-Air Aviation Group med forretningsområder som teknik, JoinJet, ruteafdelingen og ambulanceflyvning,” siger han.
Blandt de nye arbejdsområder for den tekniske division af Sun-Air bliver nye store kontrakter med blandt andet at gennemføre cockpitændringer samt med vedligehold af landingsstel på fly.

Sun-Air, der i august sidste år flyttede ind i sit nye hovedkontor i Billund Lufthavn, har givet overskud i alle sine 40 år. Selskabet, der flyver som British Airways-partner i BA-bemaling og med BA-uniformer, har 240 medarbejdere, 25 fly og omkring ti passagerruter fra primært Billund, Aarhus og Aalborg.

Relaterede artikler:

Sun-Air klar til de næste 40 år

33-årig ny adm. direktør i dansk flyselskab

Danish Travel Awards er blevet flyvende

x

Læs Også

British Airways annullerer 2.000 billige billetter

Over 2.000 passagerer hos det britiske flyselskab har fået deres billetter aflyst fordi billetprisen var for lav, beretter flere rejseagenter over for BBC.

SAS klar med særpriser til erhvervskunder

Med SAS For Business tilbyder selskabet nu små og mellemstore firmaer, de såkaldte SME’er, op til 6 procent rabat, også på indenrigs i USA. SAS Credits er på vej ud.

Ny EU-dom øger flypassagerers ret ved strejker

Trafikstyrelsen i Danmark må ændre praksis efter ny dom fra EU-Domstolen om at strejke hos flypersonale alligevel ikke er en ”usædvanlig omstændighed” – og at passagererne derfor har krav på kompensation.

Klar med snacks og drikkevarer i lufthavnsgate

Hamborgs Lufthavn tester i denne tid nyt servicekoncept, hvor passagerer inden afrejse online kan bestille morgenmad og drikke til levering i gaten.

5.500 heste på vingerne i Schiphol

Ifølge den hollandske storlufthavn er heste den type pattedyr, Schiphol har flest af om året. Og afhængig af, hvad ejeren vil betale, kan de flyve på economy, business eller first class…

Landshold på indflyvning til Rusland

I disse dage ankommer hovedparten af de 32 landshold der skal spille VM-slutrunden i fodbold, der begynder på torsdag.