…og med Cimber Sterling

Med en vækst på 20 % i passagertallet i forhold til april måned sidste år er glæden til at føle på hos Cimber Sterling. Ganske vist er antallet af flyvninger faldet en smule. Men når passagertallet alligevel ligger 20 % over 2008-niveauet skyldes det bl.a., at flyselskabet nu opererer fem Boeing 737-fly, der blev overtaget fra konkursboet efter Sterling.

 

”Det er glædeligt at vi formår at vokse på antallet af passagerer, uden at det sker på bekostning af vækst i antallet af flyvninger. Det viser, at vi med vores nye mix af store og små fly, og et mix af forretnings- og feriedestinationer, har et bredere produktudvalg” vurderer selskabets salgsdirektør, Bjarne Rasmussen.

 

Udover de fem Boeing 737-maskiner råder Cimber Sterling over syv ATR fly og 15 CRJ-maskiner. Selskabet flyver på i alt 32 inden- og udenrigsruter over det meste af Europa.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.