…og med Cimber Sterling

Med en vækst på 20 % i passagertallet i forhold til april måned sidste år er glæden til at føle på hos Cimber Sterling. Ganske vist er antallet af flyvninger faldet en smule. Men når passagertallet alligevel ligger 20 % over 2008-niveauet skyldes det bl.a., at flyselskabet nu opererer fem Boeing 737-fly, der blev overtaget fra konkursboet efter Sterling.

 

”Det er glædeligt at vi formår at vokse på antallet af passagerer, uden at det sker på bekostning af vækst i antallet af flyvninger. Det viser, at vi med vores nye mix af store og små fly, og et mix af forretnings- og feriedestinationer, har et bredere produktudvalg” vurderer selskabets salgsdirektør, Bjarne Rasmussen.

 

Udover de fem Boeing 737-maskiner råder Cimber Sterling over syv ATR fly og 15 CRJ-maskiner. Selskabet flyver på i alt 32 inden- og udenrigsruter over det meste af Europa.

Skrevet af Christian Peschardt

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.