En Airbus A350 fra Singapore Airlines. Foto: Russell Lee

Singapore Airlines vil sende danskere til fodbold-VM

Det asiatiske flyselskab Singapore Airlines vil flyve danske fans til VM i fodbold i Rusland, der begynder om et par uger.

Sommerens helt store sportsbegivenhed er VM-slutrunden i fodbold, der finder sted i Rusland fra den 14. juni til den 15. juli.

Danmark er som bekendt med ved slutrunden, hvor landsholdet skal spille tre kampe i den indledende pulje. Den sidste kamp mod Frankrig skal spilles i den russiske hovedstad, Moskva.

Singapore Airlines, der fem gange ugentligt flyver mellem Singapore og Københavns Lufthavn, vil gerne flyve de danske supportere til VM via flyselskabets Stockholm-rute. Danskerne kan benytte sig af partnerselskabet SAS’ rute til Stockholm Arlanda, hvorfra den nye Airbus A350-900 med 253 sæder afgår mod Singapore med stop i Moskva.

Airbus A350-flyet er teknologisk avanceret og miljøvenligt fly; et af verdens mest moderne typer. Flyet er bygget af lette materialer og de store motorer bruger mindre brændstof end mange andre, ældre modeller. Om bord hos Singapore Airlines kan man vælge mellem Economy Class, Premium Economy Class og Business Class.

Pres på hoteller
Singapore Airlines kommer i en pressemeddelelse med en række råd til, hvad man som VM-besøgende i Rusland skal være opmærksom på.

Transporten mellem de russiske værtsbyer vil typisk foregå med fly eller tog. Har man en billet til en VM-kamp samt et FAN-ID, er der mulighed for gratis at rejse med tog mellem byerne. Rusland sætter 500 ekstratog ind under VM.

Mange tusinde fodboldfans vil rejse til Rusland under VM, og der forventes et stort pres på byernes hoteller. Det er derfor en god idé at booke hotel i god tid.

”Processen med at finde hoteller i Rusland kan være svær. Og som tiden går, er der en risiko for, at priserne stiger som følge af mængden af folk, der vil opleve VM. FIFA har gjort bestillingsprocessen lidt lettere med hjemmesiden hotels.fifa.com, hvor hoteller godkendt af FIFA er opført,” siger Allan Hoffery, salgs- og kommunikationschef for Singapore Airlines i Norden.

Danmarks tre VM-kampe i Rusland er som følger: Den 16. juni mod Peru i Saransk, den 21. juni mod Australien i Samara samt mod Frankrig den 26. juni i Moskva.

 

Relaterede artikler:

Fodbold-VM i Rusland bliver dyr fornøjelse

Særlige russiske flyregler under VM

Forbruger Europa: Køb pakkerejser til VM-fodbold

Rejsearrangører klar med fanrejser til fodbold-VM

Singapore Airlines åbnede på Stockholm