Gallaaften på Hilton gav kæmpebeløb

Mikkelsen, Jes Dorph-Petersen, Lisbeth Johansen og Kasper Nielsen.

Tidligere salgschef på Hilton Copenhagen Airport arbejder nu fuldtid for gadebørn i indiske Kolkata – ved gallashow i fredags blev der indsamlet 640.000 kr. til det gode formål. Jes Dorph-Petersen var igen konferencier.

”Kommer der over 500.000 kr. ind ved indsamlingen i aften, er jeg også klar som konferencier næste år,” lovede Jes Dorph-Petersen ved fredagens store indsamlingsaften for LittleBigHelp. Der kom over 640.000 kr., så Jes Dorph er klar igen næste år.

Bag LittleBigHelp står Lisbeth Johansen, der for fem år siden opsagde sin stilling som salgschef for nogle af Radissons hoteller i London – hun var tidligere salgsdirektør hos Hilton Copenhagen Airport.

Blandt præmierne, der i år kunne bydes på ved auktionen på Hilton Copenhagen Airport, var krydstogt med Azamara, en dag med Johannes Langkilde eller en golfrunde med Peter Schmeichel.

Jes Dorph-Petersens kæreste bød fredag på dagsarrangementet med Johannes Langkilde, men det blev hurtigt afvist af Jes Dorph. ”Hov, du skal ikke byde på en dag med Johannes,” sagde han. Arrangementet gik for 3.100 kr.

I sin tale ved starten af indsamlingsaftenen sagde Lisbeth Johansen bl.a., at hun havde afvist tilbud til sine projekter fra den indiske mafia, og at det generelt var svært at stole på indere, som ikke laver velgørenhed med et rent hjerte.”

Ved årets gallaaften var der flybilletter fra Brussels Airlines, Iceland Espress og Sun-Air. To billetter med Iceland Express til Island gik for 4.400 kr., Sun-Airs billetter mellem Billund Lufthavn og London City Airport blev solgt for 3,200 kr. og to billetter fra Brussels Airlines mellem København og Bruxelles blev solgt for 2.800 kr.

Lisbeth Johansens auktionspræmier omfattede i år krydstogt for to personer med afrejse i 2013 på 5-stjernede Azamara Club Cruises til værdi af 35.000 kr. Krydstogtet blev solgt for 16.000 kr. Fire årskort til parkering i Københavns Lufthavn blev solgt for op til 15.000 kr., en udlejningsbil fra Hertz gik for 1.900 kr. Dyreste auktionsgenstand, et maleri af Kurt Westergaard, blev solgt for 23.000 kr.

De øvrige præmier omfatter en runde golf med John ”Faxe” Jensen og Peter Schmeichel på The Scandinavian i Farum – solgt for 5,200 kr.

Målet i år var at indsamle 400.000 kr. til LittleBigHelps velgørenhedsgalla og auktion til fordel for gadebørn i indiske Kolkata. Sidste år blev der indsamlet 375.000 kr.

Ud over at lægge lokaler til, donerede Hilton også maden, mens bl.a. Holte Vine gav vin, Carlsberg øl og vand.

Auktionen i år blev atter fremragende ledet af Kasper Nielsen fra auktionshuset Bruun Rasmussen – kun afbrudt af en intimkoncert med Clara Sofie (Fabricius Rosenhoff).

”Jeg bliver rørt, når jeg ser Lisbeths engagement i de indiske gadebørn og blev glad, da hun igen i år spurgte, om jeg ville hjælpe LittleBigHelps enestående projekt. For Lisbeth er det ikke bare et velgørenhedsprojekt. Det er hendes liv, og hun knokler løs med det, både når hun er i Indien og i Danmark, det er jeg dybt imponeret over,” siger Jes Dorph-Petersen.

Alle indtægter går ubeskåret til projekter i Kolkata-området med fokus på at forbedre gadebørns livsvilkår.

Little Big Help står blandt meget andet bag center for gadebørn, skole- og børnehave med 135 elever i et slumområde, en skole på en losseplads og et børnehjem.

Det var tredje år med indsamling på Hilton Copenhagen Airport til Lisbeth Johansens indiske projekter. Første år gav den 125.000 kr., sidste år 374.000 kr. og i år altså 640.000 kr. Sidste år kom det største hammerslag for en akvarel malet af Kurt Westergaard, det fik hammerslag ved 14,600 kr.

På billedet ses fra venstre Hiltons direktør for forretningsudvikling, Jens Frank-Mikkelsen, Jes Dorph-Petersen, Lisbeth Johansen og auktionarius Kasper Nielsen.

Efter indsamlingsaftenen skrev Lisbeth Johansen på sin Facebook-side:

”Jeg er så glad, taknemmelig og ydmyg over LittleBigHelps velgørenhedsgalla. Det var smukt at stå på scenen og mærke den kærlighed og lyst til hjælpe andre fra de 285 gæster. Jeg er rørt over alle de donationer vi fået, overvældet over de fantastiske bud på auktionen. Og så taknemmelig overfor Hilton der igen dannede smuk ramme på alle måder. Tak til hver af Jer som var med til at gøre denne aften unik og magisk.”