Udnævnelse

Hotellet bliver i år relanceret som et prægtigt palæ med 91 værelser og suiter, et nyt restaurantkoncept, en cocktail bar, en champagne bar og med strategisk fokus på møder og events.

 

Med udnævnelsen af Frank Henriksen styrker hotellet et af sine kerneområder og Henrik Mansson, general manager, siger:

”Med Frank Henriksens udnævnelse styrker Hotel d’Angleterre sit strategiske fokus på at arrangere og levere exceptionel ekspertise i planlægningen og afviklingen af skræddersyede mødepakker, produktlanceringer og specielle events”.

 

Frank Henriksen skifter fra stillingen som director of hotel operations og tilfører en betydelig F&B ekspertise fra sin tidligere karriere bl.a. som F&B manager på Hotel d’Angleterre og Marriott Hotel Copenhagen. Desuden har han arbejdet som operational manager på fire forskellige restauranter i København under Nordic Partner Hotels.

Skrevet af Flemming Juul

Udnævnelse

Han har arbejdet for American Express koncernen siden 2002 og har senest været ansat i American Express Global Business Travel som sales manager. Christian Greve har mange års erfaring i rejsebranchen, blandt andet som client manager hos American Express og andre rejsebureauer.

 

Han tiltræder sin nye stilling den 1. juli og får ansvaret for kunderelationer.

 

Positiv vækst gør, at American Express i Danmark vil både operationelt og kommercielt søge nye folk i løbet af sommeren.

 

American Express Global Business Travel er en afdeling af American Express Company, som har fokus på at hjælpe kunderne med at maksimere afkastet af deres rejseinvesteringer via større besparelser, kundeservice og bedre kontrol med rejseudgifterne.

Skrevet af Flemming Juul

Udnævnelse

Dermed får hun ansvaret for Horestas medlemsrelationer og organisationens relationer i bredere forstand – til leverandører, samarbejdspartnere og andre interessenter. Hun vil desuden være ansvarlig for en række foreninger, som Horesta varetager sekretariaterne for.

 

Stinne Hjorth-Andersen har været ansat i Horesta siden april 2011. Inden da var hun politisk chefrådgiver og fagchef for Offentlig-Privat samarbejde i Dansk Erhverv.

Skrevet af Flemming Juul

Udnævnelse

Han bliver placeret i Stockholm med reference til Christian Gartmann, area vice president i Norden.

 

Jan Petter Eilertsen har tidligere arbejdet i Carlson Rezidor, senest som regionchef for Baltikum. Han startede i Rezidor i 1984 og har haft flere chefposter i Bergen, Luleå, Stavanger og Peking inden han blev forfremmet til eeneral manager for Radisson Blu Royal Hotel i København i 1996.

 

I 1999 forlod han Rezidor for at blive vice president på Fjord Line i Norge. Han kom tilbage til Rezidor i 2006 som general manager på Radisson Blu Hotel i Kuwait, hvor han blev frem til 2010 da han blev regional director for Baltikum.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.