CPH sælger sin del af Newcastle Airport

Københavns Lufthavne A/S har indgået aftale om at sælge sin ejerandel på 49% af aktierne i NIAL Group Ltd., moderselskab for Newcastle International Airport, til en fond administreret af AMP Capital Investors Limited.

De øvrige 51% af aktiekapitalen ejes af syv kommuner, som sammen med CPH indgik i et Public Private Partnership. Salget af CPHs ejerandel er godkendt af kommunerne.

Salget af CPHs ejerandel er betinget af en aftale om refinansiering af lufthavnen og det forventes, at den endelige gennemførelse af transaktionen sker medio november 2012.

Påvirkningen af frasalget på CPHs årsresultat før skat vil ligge mellem DKK 750 og 770 millioner kroner. Frasalget vil blive indregnet i CPHs regnskab for fjerde kvartal 2012.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.