(DK) Booking- og salgssupporter til DANexplore (Aarhus eller Randers)

Siden 2009 har DANexplore sendt rejsende afsted på eventyr rundt omkring i verden – og fået dem trygt hjem igen med en masse wauw-oplevelser i bagagen. Vi er noget nær verdensmestre i at sætte de helt rigtige rejser sammen til vores kunder. Vores fokus er at skabe et personligt bånd med vores rejsende, så vi i fællesskab kan skabe store oplevelser på deres rejser – og dermed sikre, at de får den livskvalitet, som rejser giver.

Til det søger vi en Booking- og salgssupporter til at være en del af maskinrummet hos DANexplore. Du vil blive en afgørende støttefunktion for vores rejsekonsulenter, med ansvar for at håndtere bookingprocessen af rejserne samt at koordinere og sikre gennemførelsen af vores kunders rejser.

Du skal være:

 • teknisk velfunderet, da du skal navigere rundt i vores forskellige systemer og have et godt (og struktureret) overblik, når du skal booke rejserne og dens indhold fra A-Z.
 • serviceminded overfor kollegaer og kunder
 • klar på at tage fat på en bred palette af administrative opgaver
 • lærevillig i forhold til at kunne supportere rejsekonsulenterne med at svare på eventuelle spørgsmål om kundernes rejser.
 • omstillingsparat, da der i løbet af året er perioder, hvor der er mere ’run’ på. Så du skal være fleksibel ift., hvornår timerne skal lægges.
 • have en god energi og et godt humør

Det kan være en fordel at have branche-erfaring, men er ikke en nødvendighed.

Vi tilbyder:

 • En spændende mulighed for at blive en del af et passioneret team
 • En unik mulighed for personlig og faglig udvikling på tværs af vores efterhånden store rejsefamilie, Travelheart Family, som DANexplore er en del af
 • Løn efter kvalifikationer
 • Et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok
 • Attraktive personalegoder og privat sundhedsforsikring.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, og arbejdsstedet kan være på vores kontor i enten Randers eller Aarhus.

Hvis du vil være med til at skabe mindeværdige rejseoplevelser og tror på, at god service og teamwork er nøglen til succes, så er du måske vores nye Booking- og salgssupporter hos DANexplore!

Ansøg nu!

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Rasmus Nicolaisen på tlf. nr. 20 72 35 54. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfristen er d. 8. jun. 2024. Vi vil løbende tage kandidater ind til samtale. Vi forventer, at en potentiel ny booking/salgssupporter kan starte 1. august 2024. Vi ser frem til at høre fra dig!

ANSØG HER

Hvem er vi:
Travelheart Family består af solrejsebureauerne Primo Tours, Bravo Tours, Århus Charter, SunCharter og Amisol. Derudover ejer gruppen Skinetworks, der udbyder skirejser i bureauerne Danski, Slopetrotter og Nortlander. Samtidig indgår skirejsebureauet SnowTours også i i gruppen. I specielrejsebureauerne USA tours, DANexplore, Unique Travel og Top Tours tilbydes skræddersyede rejser til oversøiske destinationer. Koncernen er desuden hovedaktionær i flyselskabet Airseven, og driver egne hoteller under navnet Heart Hotels. I selskabet Tourpaq udvikler og leverer man software-løsninger til rejsebranchen.
Læs mere om Travelheart Family her: https://travelheartfamily.com/

Udløber: 08.06.2024