(DK) Produkt Manager til DANexplore (Aarhus eller Randers)

Har du kufferten fuld af produkterfaring fra rejsebranchen, og vil du være med til at rykke Danmarks bedst ratede rejsebureau endnu mere? Så er det måske dig, DANexplore er på udkig efter til en plads på holdet!

I mere end 15 år har vi sendt rejsende afsted på eventyr rundt om i verden. Vores store fokus har alle årene været at sende rejsende ud på de helt rigtige eventyr og få de oplevelser, der højner livskvaliteten og giver minder for livet. Og det lykkes vi i høj grad med, for målt på tilfredshed ligger vi blandt andet helt i top med en Trustpilot-score på 4.9

Det får dog ikke os til at hvile på laurbærrene. Tværtimod. Vi vil udvikle os endnu mere og være en endnu større spiller på rejsemarkedet med en tydelig og særegen profil. Til det skal vi bruge en Product Manager til at komplimentere vores team i DANexplore.

Som Product Manager i DANexplore er der mange forskellige opgaver. Fra at skulle have kontakt og lave aftaler med lokale samarbejdspartnere rundt omkring i verden til at omsætte det til tur- og aktivitetsbeskrivelser på vores hjemmeside. Du skal både arbejde grundigt og struktureret, men også have flair for den kreative del og få nye idéer, der kan være med til at rykke DANexplore endnu mere!

Du skal:

 • Have erfaring fra rejsebranchen.
 • Have en stor produktviden og være produktstærk (gerne på flere af vores destinationer).
 • Være god til at udvikle produkter, der passer til vores fortælling, være nysgerrig på nye trends i branchen samt kunne træffe beslutninger.
 • Sparre med rejsekonsulenterne om vores destinationer.
 • Kunne forhandle kontrakter og være opsøgende ift. samarbejdspartnere og leverandører.
 • Være udadvendt og skabe netværk på de studierejser og messer, du deltager på.

Vi tilbyder:

 • En spændende mulighed for at blive en del af et passioneret team.
 • En unik mulighed for personlig og faglig udvikling på tværs af vores efterhånden store rejsefamilie, Travelheart Family, som DANexplore er en del af.
 • Løn efter kvalifikationer.
 • Et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi løfter i flok.
 • Attraktive personalegoder og privat sundhedsforsikring.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, og arbejdsstedet kan være på vores kontor i enten Randers eller Aarhus.

Hvis du vil være med til at skabe mindeværdige rejseoplevelser og tror på, at udvikling, personlig service og teamwork er nøglen til succes, så kan du meget vel være ny Product Manager hos DANexplore!

Ansøg nu!

Vi behandler ansøgningerne løbende. Tiltrædelse er hurtigst muligt eller efter aftale.
Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Rasmus Nicolaisen på tlf. nr. 20 72 35 54. Vi glæder os til at høre fra dig!

Der er ingen ansøgningsfrist. Vi vil løbende tage kandidater ind til samtale, indtil vi har fundet vores nye holdkammerat på Team DANexplore!

ANSØG HER

Hvem er vi:
Travelheart Family består af solrejsebureauerne Primo Tours, Bravo Tours, Århus Charter, SunCharter og Amisol. Derudover ejer gruppen Skinetworks, der udbyder skirejser i bureauerne Danski, Slopetrotter og Nortlander. Samtidig indgår skirejsebureauet SnowTours også i i gruppen. I specielrejsebureauerne USA tours, DANexplore, Unique Travel og Top Tours tilbydes skræddersyede rejser til oversøiske destinationer. Koncernen er desuden hovedaktionær i flyselskabet Airseven, og driver egne hoteller under navnet Heart Hotels. I selskabet Tourpaq udvikler og leverer man software-løsninger til rejsebranchen.
Læs mere om Travelheart Family her: https://travelheartfamily.com/

Udløber: 08.06.2024