Større aktivitet ved møder og events i 2016

møde miceIfølge American Express Meetings & Events 2016 Global Meetings Forecast vil der være stigende mødeaktivitet i Europa, både hvad angår deltagerantallet og deres forbrug.

I sidste års Forecast var trenden at ‘gøre mere med mindre’; i år er det at ‘gøre mere – med lidt mere’, og det er første gang siden den oprindelige Forecast i 2010 respondenter i alle dele af verden forudser stigning i budget. De europæiske respondenter forventer en stigning på 1,8% i modsætning til nedgangen på 0,7% forudsagt i Forecasten for 2015.

“Ikke alene forventes deltagerantallet at stige, men også det samlede forbrug ventes at vokse og vil dermed vende tendensen fra 2015, hvor et faldende forbrug var forudset,” siger Issa Jouaneh, Senior Vice President og adm. direktør for American Express Meeting & Events. “Europa er førende når det gælder formelle mødepolitikker, og 71% har dette på plads i hele deres organisation.”

Baseret på kundeaktivitet har Top 10 over de europæiske byer været nogenlunde stabil. Rom og Nice er dog erstattet af København og Riga: 1 London, 2 Paris, 3 Amsterdam, 4 Bruxelles, 5 Frankfurt, 6 München, 7 København, 8 Barcelona, 9 Riga og 10 Berlin.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.